avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma de bani ...

Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma de bani din încasările facute, persoana în cauza a spus ca ii va aduce înapoi pana se va închide magazinul , menționez în momentul în care sau luat bani eu nu eram la lucru , am întrat în tura după câteva ore, șeful ma pus sa scriu pe o foaie tot ce știut, eu sub presiunea lui am scris ce am auzit ca a venit a luat bani dar nu i-am dat eu acum suntem băgate în comisie disciplinara pe motiv ca nu am spus de la început adevărul
Cel mai recent răspuns: Loredanalas , utilizator 11:24, 27 Septembrie 2023
Ce ati declarat la inceput?
Ma întrebat cum am găsit sacul respectiv când am ajuns la munca , am spus ca era desfăcut, eu crezând ca bani sunt în sac am sigilat și am dat persoanelor de la banca , iar mai apoi am fost contactați ca lipsesc bani respectivi am sunat-o pe managera a zis ca știa și ca a uitat sa ii pună, atât am spus , într-un final bani sau depus au ajuns la banca dar după câteva zile , șefi au aflat și au început sa facă cercetări după o luna și ceva când bani sau depus
Dvs nu aveti atributii de a verifica acel sac inainte de sigilare?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Normal sacul odată sigilat nu avem voie sa ne uitam în el , persoana ce îl pregătește lasă o foaie de vărsământ , eu nu am vertical sacul respectiv doar l-am sigilat și l-am trimis
Sacul inainte de a fi sigilat nu se mai verifica?

Alte discuții în legătură

Bună ziua - nu am bătut un bon pe casa de marcat . ce pot pati ? Diana.elena26 Diana.elena26 Lucrez ca vânzătoare.. Nu am bătut un bon pe casa de marcat și am băgat banii în buzunar și șefii mai văzut pe camera..sunt la prima abatare nu am mai ... (vezi toată discuția)
Comisie de disciplina alinutzamica alinutzamica Ce sanctiune pot primi daca nu am fost la o sedinta a managerului unitatii? Mentionez ca nu a existat un convocator de sedinta, nu mi s-a adus la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Demisie, neprezentare la munca in preaviz ana26maria ana26maria Mi am depus demisia in data de 25 nov. Sefa mea mi a spus sa nu mai vin deloc la serv si chiar mi a zis sa scriu pe cerere ca data de 25 nov este ultima zi de ... (vezi toată discuția)