Bună seara managerul de magazin a venit sa ia o suma de bani din încasările facute, persoana în cauza a spus ca ii va aduce înapoi pana se va închide magazinul , menționez în momentul în care sau luat bani eu nu eram la lucru , am întrat în tura după câteva ore, șeful ma pus sa scriu pe o foaie tot ce știut, eu sub presiunea lui am scris ce am auzit ca a venit a luat bani dar nu i-am dat eu acum suntem băgate în comisie disciplinara pe motiv ca nu am spus de la început adevărul
Ma întrebat cum am găsit sacul respectiv când am ajuns la munca , am spus ca era desfăcut, eu crezând ca bani sunt în sac am sigilat și am dat persoanelor de la banca , iar mai apoi am fost contactați ca lipsesc bani respectivi am sunat-o pe managera a zis ca știa și ca a uitat sa ii pună, atât am spus , într-un final bani sau depus au ajuns la banca dar după câteva zile , șefi au aflat și au început sa facă cercetări după o luna și ceva când bani sau depus
Normal sacul odată sigilat nu avem voie sa ne uitam în el , persoana ce îl pregătește lasă o foaie de vărsământ , eu nu am vertical sacul respectiv doar l-am sigilat și l-am trimis