avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Eu stau la casa și as vrea sa anvelopez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Eu stau la casa și as vrea sa anvelopez casa . Trei ...

Bună seara. Eu stau la casa și as vrea sa anvelope casa . Trei pereți ii am la mine în curte și un perete este la strada . Doresc sa știu dacă fac anvelopele pereților de la mine din curte am nevoie de acte de la primărie? Dar dacă anvelopez și peretele de la strada , îmi trebuie acte de la primărie ? Eu la toată casa am un brâu de 4 cm lățime, în curte pun poliestilen de 10 cm , iar pe peretele de la strada de 3 cm ca să nu depășesc lățimea brâului .
Aștept un răspuns concret .
Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: dodorel62 , utilizator 21:07, 29 Septembrie 2023
V am rugat sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare , dar vad ca inca nu mi-ati raspuns . As vrea sa stiu cat trebuie sa mai astept pentru a primi un raspun de la vreun avocat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 31, din legea 50/1991 amri amri am mai scris pe forum ca am o vecina care si a facut casa pe hat cu ferestrele in curtea mea... eu asa am cumparat casa acum 2 ani, in fine, dupa 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune intre vecini IORDAN ELENA IORDAN ELENA Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: locuiesc de aproape 15 ani la casa, la nr. 2, sa zicem. Intru in curte, din strada, pe o alee care este comuna in ... (vezi toată discuția)
Gard stanciu91 stanciu91 Buna ziua, stau in curte cu un alt vecin, avem case separate dar aceeasi adresa, intram pe aceasi poarta,suntem in indiviziune exculisiva, daca zic bine, ... (vezi toată discuția)