Soțul meu a obținut o moștenire prin donație de la părinții ...
Soțul meu a obținut o moștenire prin donație de la părinții lui cu o cotă de 1/3 pt fiecare ,ei fiind 3 frați.Dupa decesul părinților ceilalți doi frați vor să își intabuleze fiecare câte o parte concretă,deci să divizeze masa succesorală, iar soțul meu nu este de acord ! In aceste condiții există vreo lege prin care ceilalți doi frați pot obține divizarea fără acordul soțului?
Ba e donație ba e succesiune,nu prea e clar.Oricum este coproprietar pe o cota indiviza alături de ceilalți coproprietar..Nimeni nu este obligat sa rămână în indiviziune astfel ca ceilalți frați sau oricare dintre ei.pot solicita ac
Încetarea stării de indiviziune prin instanta.Nu precizați despre ce.bun.e vorba construcție,teren ,teren agricol etc.Daca nu vor sa vândă prin acord ,în instanta se va împărți în loturi egale dacă e posibil,dacă nu e posibil bunul va fi atribuit unuia dintre fr cu obligația de a i despăgubi pe ceilalți..
Iesire din indiviziune
PP
Buna,
Am cateva intrebari referitoare la o actiune de iesire din indiviziune rezultata in urma unei succesiuni dupa bunica mea in urma careia mama mea a ... (vezi toată discuția)