avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,azi am fost chemată la comisia supremă a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,azi am fost chemată la comisia supremă a evaluării ...

Bună ziua,azi am fost chemată la comisia supremă a evaluării capacității de muncă în urma contestației de depensionare de invaliditate gr 3 ,cum e posibil sa îmi spună că sunt prea tânără pt pensionare am 44 de ani, ,,până la 60 mai aveți,,,eu fiind încadrată în grad 3 fiind operată pe coloana ,având încă 2 hernii grave,și mă lupt cu o depresie severă de 3 ani.Ce treabă are vârsta cu boala,am 22 de ani vechime in campul muncii
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:15, 29 Septembrie 2023
Legea 263/2010
Art.71
(9) Deciziile comisiilor medicale de contestații date în soluționarea contestațiilor prevăzute la alin. (8) pot fi atacate la instanțele judecătorești competente în termen de 30 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala fiind încadrată cu gradul 3 de invaliditate din mai 2022.Cand am fost la revizuire am fost ... (vezi toată discuția)
Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)
Comisia a hotarat depensionarea tatalui meu mantraian mantraian Tatal meu are 61 de ani si a primit o pensie de boala conform dosarului medical pana in aceasta toamna cand in cadrul comisiei a primit decizia de suspendare a ... (vezi toată discuția)