avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am cumpărat un teren și în momentul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am cumpărat un teren și în momentul când am chemat ...

Bună ziua. Am cumpărat un teren și în momentul când am chemat un cadastrist să îmi arate unde sunt cotele am observat că un vecin are gardul pe terenul meu. Am vorbit cu el și a spus că el are gardul acolo de foarte mult timp și că s-a mai judecat și cu cel care a avut pământul înaintea mea și că a câștigat. Dacă îl dau in judecată ce șanse am să câștig și să îl oblig să mute gardul, conform măsurătorilor cadastrale?

Alte discuții în legătură

Vecin intabulat peste gardul meu Daniel.13 Daniel.13 Dețin o proprietate (casă bătrânească cu curte și grădină). Atunci când am intabulat proprietatea nu am găsit la primăria de care aparțin planul ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Cadastru- satelit Corina Ganescu Corina Ganescu Buna ziua Avem o casa si un teren pt care exista cadastru inca din 1999. Vecinii vor si ei sa-si faca cadastru, insa nu pot, pe motiv ca un metru din terenul ... (vezi toată discuția)