avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua cat termen am la dispozitie daca am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua cat termen am la dispozitie daca am fost clasat dupa ...

Buna ziua cat termen am la dispozitie daca am fost clasat dupa o arestare preventiva de 17 zile plus control judiciar 8 luni ! Vreau sa fiu despagubit deoarece dupa toate astea au spus clasarea intervine il lipsa de probe !!!!!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 18:13, 29 Septembrie 2023
Bună ziua!
Orice suma de bani, deci inclusiv cea de despăgubire pe care doriți să o solicitați statului român pentru prejudicii, se prescrie într-un interval de 3 ani de când vi s-a comunicat soluția de clasare in dosarul in care ați avut măsurile preventive de care ați amintit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile admisa rosica rosica Buna ziua ,sotul meu a fost retinut pentru 30 de zile pentru furt din locuinta .el este recidivist ,la dosar nu sunt amprentele lui in locuinta nu exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , avand in vedere ca in rechizitoriu unul a fost clasat ... Alex97R Alex97R Buna ziua , avand in vedere ca in rechizitoriu unu a fost clasat in lipsa de probe chiar daca la inceput a fost in arest preventiv si in control judiciar … ... (vezi toată discuția)
Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)