avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua.Va rog frumos sa ma lămuriți și pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua.Va rog frumos sa ma lămuriți și pe mine.Am fost ...

Bună ziua.Va rog frumos sa ma lămuriți și pe mine.Am fost parat intr un proces -apel.Iar eu am făcut apel incident.Pe portalul instantelor scrie ,respinge ca nefondate excepțiile tardivitatii inadmisibilitatea formulării apelului incident.Nu înțeleg termenii ,mi a fost respins apelul meu incident sau ....Multumesc

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Concluzii instanta marinica71 marinica71 am un dosar la iccj in care la concluzii scrie:\'\'respinge ca inadmisibil recursul declarat de paratii ......impotriva deciziei...pronuntata de curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Mare problema pamaco pamaco Buna seara. Sunt reclamant cu toate dovezile intr-un proces despre un accident de munca.X-( Pe fond am piedut ca nefondat la TB la al 3-lea temen dupa ce la ... (vezi toată discuția)