Buna ziua. Stie cineva, legat de indemnizatia de crestere copil, mi-a spus cineva sa ma interesez, ca pot depune dosarul chiar daca bebe are 1 an acum, si sunt insarcinata din nou, o sa nasc luna asta, doar ca eu nu am lucrat, am avut platita contributia la Cas de 6 luni pana sa nasc (306 lei lunar) si asigurarea la Anaf de 1.500 lei, si am avut incasarile de 16.000€ (timp de 5 luni) pe legea veche anul trecut, si am inteles ca aceste incasari se calculeaza si pentru indemnizatia de crestere copil, stiti cumva ceva legat de aceasta situatie? Si unde trebuie depus dosarul daca se poate? Ideea este ca eu am firma, sunt administrator unic, dar nu stiu daca se calculeaza pentru completarea celor 12 luni, cred ca doar ca PFA se putea, de asta am zis sa intreb din experienta altor persoane, pentru ca cei de la Dgaspc nici macar nu au rabdare sa asculte toata situatia, zic din start ca nu se poate. Multumesc
Daca nu ati avut c.i.m. , nu aveti cum sa beneficiati de indemnizatia pentru CCC.. veniturile realizate pe societatea dvs nu intra in calculul indemnizatiei.