avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.As dori sa întreb ce pot face dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.As dori sa întreb ce pot face dacă folosesc un ...

Bună seara.As dori sa întreb ce pot face dacă folosesc un teren proprietatea statului pe care nu am acte?trebuie sa plătesc impozit retroactiv?multumesc

Alte discuții în legătură

Pot platii retroactiv un impozit pe teren daca aceste nu este proprietata mea? georgianaelena georgianaelena Buna ziua, As dorii sa stiu daca este posibil sa platesc retroactiv impozitul pe un teren care il am in folosinta dar nu este proprietatea mea. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.de 20 de ani folosesc un teren agricol proprietatea ... Car5 Car5 Bună ziua.De 20 de ani folosesc un teren agricol proprietatea statului pe care nu am acte respectiv contract de concesiune.daca vreU sa închei acum un ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan pusa2mimi pusa2mimi Buna seara.As dori sa intabulez un teren extravilan( 20 de ari), mostenit de la parinti, ma intereseaza costurile si procedura , daca ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)