avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.De 20 de ani folosesc un teren agricol ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.De 20 de ani folosesc un teren agricol proprietatea ...

Bună ziua.De 20 de ani folosesc un teren agricol proprietatea statului pe care nu am acte respectiv contract de concesiune.daca vreU sa închei acum un contract de concesiune voi fi obligata sa plătesc impozitul retroactiv de 20 de ani? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:17, 3 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la avocat mai inainte de a face ceva.
Poate ati avea sanse sa primiti terenul si sa deveniti proprietar.
Dar, nu mergeti la primarie sa vorbiti despre asa ceva mai inainte a de consulta un avocat.
Puteti face si cum vreti dar nu este recomandabil...

Bucuresti 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate uzucapiune ?? Ppopescuion Ppopescuion Buna ziua . Socrul meu deține un teren provenit de la bunica sa. Terenul inițial a provenit din familia bunicii socrului, trecut la primărie pe ea și a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune teren proprietate de stat mitf mitf de peste 50 de ani folosesc un teren pentru care PMB mi-a comunicat ca la data intocmirii evidentelor cadastrale ale municipiului Bucuresti in 1986 terenul se ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren intre persoane fizice Marilena Daia Marilena Daia Am concesionat in anul 1998 un teren de la o persoana care a obtinut respectivul teren printr-un titlu de proprietate in baza Legii 18/1991 prin constituirea ... (vezi toată discuția)