avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA, UNEI SALARIATE CARE ESTE IN CONCEDIU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA, UNEI SALARIATE CARE ESTE IN CONCEDIU POSTNATAL, I ...

BUNA ZIUA,
UNEI SALARIATE CARE ESTE IN CONCEDIU POSTNATAL, I SE FACE MAJOREA DE SALARIU CU 01.10.2023 ?CONFORM CM , PE PERIADA CONCEDIULUI NU SE ADUCE NICI O MODIFICARE LA CONTRACT.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 2 Octombrie 2023
I se poate face, dar isi va produce efectele la revenire din CCC.
Scuze,nu m-am informat corect. Salariata este in prenatal
Este aceeasi situatie .. se poate face, dar isi va produce efectele la incetarea suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co de odihna in cazul suspendarii cim pt co ingrijire copil carmin72 carmin72 Buna ziua! Cum se efectueaza co de odihna in cazul salariatului care-si suspenda contractul de munca pentru co de ingrijirea copilului? De pilda, salariatul A ... (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)
Mariri salariale in timpul concediului prenatal oana123456 oana123456 Buna ziua, Voi intra in concediu prenatal in luna aprilie 2016. In mai 2016 in cadrul companiei se ofera mariri salariale. Pot beneficia si eu de aceste ... (vezi toată discuția)