avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Caut un avocat din Constanta pentru legalizarea in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Caut un avocat din Constanta pentru legalizarea in instanta a unui document emis in regie proprie

Bună ziua.

Caut un avocat din Constanta care sa ma ajute cu obtinerea in instanta a unei certificari legale a unui "certificat doveditor al născutului viu", redactat in regie proprie.
Am recurs la aceasta solutie deoarece in prealabil am solicitat primăriei din localitatea Independența, jud. Călărași eliberarea unei copii conform cu originalul a certificatului constatator al născutului viu, iar raspunsul primariei a fost ca nu imi pot elibera documentul solicitat pe motiv ca nu mai detin documentele primare care au stat la baza inregistrarii actelor de stare civila.
Toata comunicarea cu primaria o am salvata.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: dumnezeuadrian , utilizator 23:18, 2 Octombrie 2023
Va trebuie sa va adresati la Baroul de avocati din orasul dvs.
Regulamentul forumului interzice sa facem recomandari. Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita care daca este disponibila, va poate reprezenta in instanta, contracost.
Caut un avocat din Constanta care sa ma ajute cu obtinerea in instanta a unei certificari legale a unui "certificat doveditor al născutului viu", redactat in regie proprie.

Îndrăznesc să spun că niciun profesionist nu ar accepta să se compromită acceptând să vă reprezinte. Ce vreți dvs. nu e este posibil.
Atunci să mă ajute un neprofesionist, unul mai novice. Simplu! :)
Este o acțiune simplă și se judecă în regim de urgență.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
dumnezeuadrian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc vasile birtolom din vulcan jud hunedoara ... Birtolom M vasile Birtolom M vasile Buna ziua Ma numesc Vasile Birtolom din Vulcan Jud Hunedoara si am o problema cu un teren (gradina) ce se afla pe teritorul com A I Cuza pt care am solicitat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu ... EDDU EDDU Buna ziua, Imi puteti recomanda un avocat care sa ma ajute cu pasii necesari pentru a-l reprezenta pe bunicul meu? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)