Caut un avocat din Constanta care sa ma ajute cu obtinerea in instanta a unei certificari legale a unui "certificat doveditor al născutului viu", redactat in regie proprie.
Am recurs la aceasta solutie deoarece in prealabil am solicitat primăriei din localitatea Independența, jud. Călărași eliberarea unei copii conform cu originalul a certificatului constatator al născutului viu, iar raspunsul primariei a fost ca nu imi pot elibera documentul solicitat pe motiv ca nu mai detin documentele primare care au stat la baza inregistrarii actelor de stare civila.
Toata comunicarea cu primaria o am salvata.
Va trebuie sa va adresati la Baroul de avocati din orasul dvs.
Regulamentul forumului interzice sa facem recomandari. Puteti accesa butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita care daca este disponibila, va poate reprezenta in instanta, contracost.
Caut un avocat din Constanta care sa ma ajute cu obtinerea in instanta a unei certificari legale a unui "certificat doveditor al născutului viu", redactat in regie proprie.
Îndrăznesc să spun că niciun profesionist nu ar accepta să se compromită acceptând să vă reprezinte. Ce vreți dvs. nu e este posibil.