avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca tatal meu a avut in posesie loc de veci concesionat pe 25 ani, acesta intra in calcul pentru succesiune? Este impropriu spus loc de veci pentru ca locul de inmormantare a fost doar concesionat. Mentionez ca la succesiune vin 3 mostenitori: mama ,eu si fratele meu (frate vitreg , dupa tata)
Cel mai recent răspuns: Purice Ovidiu , Avocat 00:55, 30 Ianuarie 2010
buna ziua!
da locul de veci intra in masa succesorala.
daca a fost dobandit in timpul casatoriei cu mama dvs intra doar o cota de 1/2 din dr de concesiune asupra acelui loc de veci.
toate bunurile ce existau in proprietatea defunctului tata in in masa bunurilor de partajat,inclusiv locul de veci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ionescu.mimi ionescu.mimi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari: 1. Daca unul dintre soti moare, iar cei doi soti nu au avut copii, cine are ... (vezi toată discuția)
Cota parte succesiune (locuri de veci) DeliaI DeliaI Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea situatie referitoare la cota parte in succesiune. Tatal meu a decedat, el fiind recasatorit din ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)