avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea fisei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea fisei postului

Buna ziua,
Am si eu mare nevoie de ajutor.
Lucrez intr-o institutie de stat ca personal contractual. In urma pensionarii unei colege, seful meu a hotarat sa-mi modifice fisa postului, transferand toate atributiile colegei mele in fisa postului meu, insa gradul postului meu este inferior gradului postului colegei mele iar domeniile noastre de activitate sunt total diferite. Este posibil sa-mi transfere mie obligatiile aferente altui post cu grad superior in conditiile in care eu nu am pregatirea si calificarea necesare? Si ce se intelege exact prin "Executa si alte atributii din domeniul sau de activitate dispuse de conducerea unitatii in cadrul legal sau care decurg din actele normative in vigoare."?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:22, 30 Ianuarie 2010
Daca ati fost de acord cu modificarea fisei postului, poate sa va transfere si aceste atributii.

In ceea ce priveste formularea despre care ati vorbit, aceasta inseamna ca va poate da si alte atributii dupa cum considera conducerea sau in functie de cum ale acte normative vor edicta.
Multumesc frumos pentru raspunsul dvs.
Nu sunt de acord cu modificarea fisei postului, insa daca nu o semnez primesc amenintari de concediere.
modificarea fise postului presupune inchieierea act aditional la c.i.m. !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)
"alte indatoriri"-fisa postului buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am o intrebare:exista vreo legislatie care se interzica adaugarea la fisa postului si \\"alte indatoriri\\"? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)