Buna ziua,
Am si eu mare nevoie de ajutor.
Lucrez intr-o institutie de stat ca personal contractual. In urma pensionarii unei colege, seful meu a hotarat sa-mi modifice fisa postului, transferand toate atributiile colegei mele in fisa postului meu, insa gradul postului meu este inferior gradului postului colegei mele iar domeniile noastre de activitate sunt total diferite. Este posibil sa-mi transfere mie obligatiile aferente altui post cu grad superior in conditiile in care eu nu am pregatirea si calificarea necesare? Si ce se intelege exact prin "Executa si alte atributii din domeniul sau de activitate dispuse de conducerea unitatii in cadrul legal sau care decurg din actele normative in vigoare."?
Va multumesc anticipat.
Daca ati fost de acord cu modificarea fisei postului, poate sa va transfere si aceste atributii.
In ceea ce priveste formularea despre care ati vorbit, aceasta inseamna ca va poate da si alte atributii dupa cum considera conducerea sau in functie de cum ale acte normative vor edicta.
Echivalare studii
cory1983
Buna ziua,
Am urmatoarea problema
In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)