avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Am aflat si eu astazi de noua ordonanta ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Am aflat si eu astazi de noua ordonanta referitoare ...

Buna ziua. Am aflat si eu astazi de noua ordonanta referitoare la jocurile de noroc si vin la dvs cu o nelamurire. Promovez in mediul online (marketing afiliat) 2 cazinouri online ce detin licenta curacao si malta. Acum cu noua ordonanta pusa in vigoare, mai pot sa promovez? Ce pot si ce nu pot sa fac acum in asa fel incat sa nu am surprize ca fac vre o ilegalitate. Eu doar sunt afiliat. Multumesc si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: JucatoruNou1 , utilizator 12:54, 8 Octombrie 2023
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_654...
Mulțumesc pentru răspuns. Am citit acest articol insa nu gasesc un raspuns legat de cei care sunt afiliați cu cazinouri ce nu detin sediu in Romania. Nici pe internet nu gasesc. Credeti ca daca as lua legătura cu un avocat, imi va putea da un raspuns mai concret ?

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_654...

Daca gasiti un avocat cu experienta in domeniul cazinourilor, posibil sa stie.
Din punctul meu de vedere, legea nu face deosebire intre cazinouri cu sediu in Romania si cele fara sediu in Romania, dare care actioneaza pe internet si in tara.
Mulțumesc pentru răspuns. Am sa caut. Din cate stiu, marketing ul prin afiliere este legal. Activat in domeniul jocurilor de noroc, in momentul de fata cu noua ordonanta nu mai stiu ce va fi legal si ce nu pentru noi, cei afiliati cu cazinouri care nu au sediu fiscal in Romania. Cum am spus, nu vreau sa am surprize

Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa inteleg raspunsul primit de la onjn respect_ respect_ ONJN = Oficiul National pentru jocuri de noroc. Ma ocup cu internet marketing (pe siteurile mele promovez siteuri de jocuri de noroc. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Participarea la pariuri sportive pe internet sunt permise de catre oug nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc adriana7 adriana7 Buna ziua. As avea si eu o chestiune de clarificat. As vrea sa stiu daca a paria pe internet la diverse firme de pariuri on-line( Gamebookers.com , ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege onjn. va rog raspundeti, este foarte important!!!!!! respect_ respect_ Ma ocup cu online marketing. Fac reclama la firme de jocuri de noroc si primesc bani pe baza de comision. Eu sunt un afiliat. Acum cativa ani a intrat o ... (vezi toată discuția)