avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Dacă am o mașină pe numele meu, dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Dacă am o mașină pe numele meu, dar care este ...

Bună ziua,
Dacă am o mașină pe numele meu, dar care este condusa zilnic de o alta persoana (cu acordul meu)...in cazul în care aceasta persoana conduce masina sub influenta alcoolului și este oprita de politie sau face un accident fiind sub influenta alcoolului....eu răspund în vreun fel?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:39, 5 Octombrie 2023
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila ridicare abuziva permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata. La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - stabilire alcoolemie ContSters150674 ContSters150674 Buna ziua, La ora 02:00 am intrat cu masina intr-un ornament stradal al primariei(respectiv o banca). Am parcat masina (putin avariata) in apropiere si apoi ... (vezi toată discuția)
Accident mortal; daune alinaradu23 alinaradu23 Buna ziua, Un autoturism cu doi pasageri a patruns pe contrasens lovind grav un altul, in urma accidentului pasagerii din primul autoturism au decedat, in ... (vezi toată discuția)