avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Incerc de ceva timp sa inchid anumite ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Incerc de ceva timp sa inchid anumite imprumuturi ...

Buna ziua,

Incerc de ceva timp sa inchid anumite imprumuturi efectuate la diferite ifn-uri care in timp s-au adunat

Sumele acestora sunt:
Hora Credit 1854,40 lei
Viva Credit 2 155 lei
Mobilo 2 000 lei
Ok Credit 1 000 lei
Credit 7- 1 400 lei

Mă puteți ajuta, am fost raportat la biroul de credit și nu pot efectua un împrumut pentru a nu mai achita dobânda zilnica, având un salariu de 3 000 lei Net

Mă puteți ajuta cu un sfat?

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:52, 6 Octombrie 2023
Mă puteți ajuta cu un sfat?

le inchideti pe rand

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hora credit ifn - abuz, legile cum vor ei Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Noua lege ifn pentru scăderea dobânzilor nerespectata Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)