avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere apartament in regim hotelier
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere apartament in regim hotelier

Buna ziua. Vreau sa inchiriez un apartament in regim hotelier. In declaratia unica depusa la anaf vreau sa incadrez ca norma de venit. Problema este ca se va inchiria ca o unitate living si dormitor,in normele de venit apare o camera, 2 camere etc. Nu stiu cum e corect?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:55, 25 Noiembrie 2023
Închiriați un ap cu doua camere, daca va uitați în actul dvs de proprietate, o sa vedeți ap cu 2 camere.
Pana sa va puneti problema cum declarati venitul la ANAF vedeti ce patiti daca nu este unitate hoteliera
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Regim hotelier Norby1985A Norby1985A Bună ziua. Am o casa cu 4 camere din care 2 as dori sa le închiriez în regim hotelier. As dori sa știu unde trebuie sa ma adresez pentru a întra în ... (vezi toată discuția)