avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la un Centru de Asistenta sociala construit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la un Centru de Asistenta sociala construit prin fonduri ...

Lucrez la un Centru de Asistenta sociala construit prin fonduri PRR, apartine de Directia Sociala si subordonat Primariei. Fac naveta zilnic pe banii mei. Am dreptul legal sa mi se deconteze naveta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 8 Octombrie 2023
Mentionez ca fac parte ca personal contractual.
Din 2024, angajații primăriilor din comune vor putea deconta naveta între localitatea de domiciliu și cea în care lucrează
www.avocatnet.ro/articol_615...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Buna ziua.Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu deplasarea in interes de serviciu.M-am adresat Consiliului Local si acestia s-au dat acordul inca din ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta functionar public CAMO CAMO Buna ziua .Lucrez la o primarie de comuna si fac naveta cu autoturismul personal . Exista baza legala pentru a-mi fi decontata naveta ? (vezi toată discuția)