avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dețin un teren curti-constructii în intravilanul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dețin un teren curti-constructii în intravilanul unui oraș. ...

Dețin un teren curti-constructii în intravilanul unui oraș. Nu are PUZ iar zona exstinsa este una "verde", cu arii naturale protejate, de interes local. Asta, teoretic, deoarece nu exista un registru al spatiilor verzi și plus ca terenul meu este curti-constructii. Primaria nu ma lasă să îngrădesc in nici un fel proprietatea mea și nici sa fac un camping sau sa amplasez construcții ușoare. Mi-au scris în certificatul de urbanism sa solicit PUZ, dar din câte înțeleg, chiar si-asa s-ar putea sa nu obțin nimic. Întrebarea mea este: ce drepturi îmi conferă legea privind disciplina în construcții( cred!)? Pot construi, în condițiile acestea, o cabana de lemn, pe piloni? Menționez ca nu am locuință și ca acest teren este singurul meu bun! Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2023
GinaC23, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:55, 7 Octombrie 2023
orice constructie necesita autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Ce amenda pot primi daca o sa construiesc fara autorizatie? kpas2005 kpas2005 La ce amenda sa ma astept ,daca costruiesc in mediul rural ,o cabana din lemn de 40m2 ,fara a obtine autorizatie. Se poate face dosar penal pt asta? (vezi toată discuția)
Se aplica noua lege si pentru terenurile extravilane sau agricole? ... andra921 andra921 Se aplica noua lege si pentru terenurile extravilane sau agricole? Sau trebuie sa fie intravilan? Am 5000 de m patrati de teren extravilan si de 3 ani am depus ... (vezi toată discuția)