avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună seara. Vin și eu cu o întrebare. In cazul in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună seara. Vin și eu cu o întrebare. In cazul in care in ...

Bună seara. Vin și eu cu o întrebare. In cazul in care in urma probelor susținute la examenul de admitere in INM, sunt admisă și trebuie să merg la București daca am familie (copii și soț) aveți idee cum este cu locuința? Eu am înțeles că pe parcursul celor doi ani toată cheltuiala este suportata de Institut dar nu știu dacă și în cazul celor cu familie.
Cel mai recent răspuns: Madalina2323 , utilizator 17:42, 8 Octombrie 2023
Bună ziua,

ROI-ul din 2018 al căminului auditorilor de justiție spune că ați avea dreptul la decontarea a 50% din chirie (unde ați putea sta cu familia) doar dacă se epuizează locurile din cămin:
[ link extern ]

Succes la examen!
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor de justitie incube incube salut! are cineva idee care este indemnizatia unui auditor de justitie akum? (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri iby_iby iby_iby Buna , sunt studenta in anul 4 si ma gandesc ca dupa licenta sa dau examen la SNG , dar zi de zi aud pareri , potrivit carora numai daca \" rezolvi cu cineva\" ... (vezi toată discuția)
Despre inm. Silviu79 Silviu79 Buna ziua! Doresc sa sustin anul acesta ex. la INM si am cateva necunoscute ?? 1. Cate locuri au fost in anul 2011? 2. Pe parcursul celor doi ani de ... (vezi toată discuția)