avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua,am un teren cumparat din 2015 in comuna jucu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua,am un teren cumparat din 2015 in comuna jucu judet ...

Buna ziua,am un teren cumparat din 2015 in comuna jucu judet cluj,in 2015 in baza a titlului de proietate sa intabulat terenul pentru al putea cumpara.in 2023 Programul naţional de intabulare gratis a comunelor a intabulat gresit peste cf-ul existent din 2015,
tin sa mentionez ca terenul este imprejmuit si am si o casa neintabulata pe el si totusi firma care a facut intabularile anapoda a peste 5000 de afectati a masurat gresit si la mine una dintre laturile terenului.
Primaria spune sa ne rezolvam amiabil sau in judecata problemele cu vecinii sau vecinul in cazul meu.
Intrebarea este pe cine pot da in judecata pentru a-mi recupera bani cheltuiti pentru desparcelare si alipire chiar daca problema o rezolv amiabil cu vecinul la notar.
Totusi nu este posibil sa cer in instanta anularea noului cf avand in vedere ca la mine in cf apare o suprafata mai mica decat pe titlu si casa construita se afla cu un metru pe terenu vecinului iar in noul cf al vecinului suprafata este mai mare decat cea mentionata in titlu lui de propietate.

Alte discuții în legătură

Intabulare vs titlu de proprietate danutztdy danutztdy Bună ziua, am cumpărat în 2015 o casa veche cu o anexa(construita cu autorizație plan amplasament etc), sa facut intabularea pe numele vechiului proprietar ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan tm44gam tm44gam Buna ziua. Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema. In anul 2011 am cumparat un teren extravilan in vederea deschiderii unei microferme pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Nereguli ocpi inregistrari, masuratori, grup de interese ... eddrize eddrize Buna ziua, In urma unei succesiuni de buna intelegere la notar am obtinut un imobil cu suprafata de 7200 mp. la care a fost facut CF in anul 2020, avand la ... (vezi toată discuția)