avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este gratuita parcarea in Sectorul 3 locuri galbene ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este gratuita parcarea in Sectorul 3 locuri galbene dupa 18 cu ...

Este gratuita parcarea in Sectorul 3 locuri galbene dupa 18 cu abonament?
Pe site-ul oficial scrie "Începând de astăzi, 15 septembrie, conducătorii auto au posibilitatea de a achiziționa abonamente lunare sau anuale pentru parcările nenominale din Sectorul 3, abonamente valabile în intervalul orar 8-18, de luni până duminică. "
Totusi in regulamentul de parcare scrie faptul ca se plateste la orice ora, deci ar trebui platit daca depasesc ora 18?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2023
Adrian_Ilie_Argesanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian_Ilie_Argesanu , utilizator 08:36, 17 Octombrie 2023
Stiu faptul ca pare ca mi-am dat raspuns singur, dar pur si simplu nu imi vine sa cred faptul ca acel abonament ne pune sa platim pe durata serii (cei cu abonament ma refer), desi locurile care tin de primaria generala dupa 20 devin gratuite. Eu destul de des am drum seara intre 17-22 in sectorul 3, desi nu locuiesc acolo si ma batea gandul sa imi fac abonament la parcare pe locurile galbene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, O persoana cu handicap, domiciliind in tara, detinatoare a unui card de parcare cu handicap, poate parca gratuit pe locurile de parcare marcate cu ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .locuiesc in constanta unde regulamentul parcarilor ... Ioannes6707 Ioannes6707 Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul parcarilor este o mica jungla.Sunt posesor de abonament parcare Zona 2 si azi am parcat intr-un loc dr ... (vezi toată discuția)