avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul parcarilor ...

Buna ziua .Locuiesc in Constanta unde regulamentul parcarilor este o mica jungla.Sunt posesor de abonament parcare Zona 2 si azi am parcat intr-un loc dr parcare aflat fix langa placuta indicatoare "Zona 2".Dupa cateva minute a sosit "proprietarul" care a considerat ca e oportun sa ma blocheze în parcare .Contactata telefonic Politia locala a comunicat ca nu are dreptul sa ma.blocheze indiferent de situatie.Intrebarea este :exista vre-un fel de abonament sau poate cumpara cumva locul acela de parcare astfel incat sa ii fi perturbat dreptul de folosinta al bunului?As dori sa fac o plangere către Politie deoarece a avut o atitudine total necivilizata dar as vrea sa stiu daca avea dreptul asupra acelui loc ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 18 Ianuarie 2023
Regulamentul parcarilor din Constanta este alambicat,neclar si neadus la cunostiinta soferilor si a facut inclusiv obiectul cauzelor in instanta de judecata
Concret primaria aloca locuri de parcare ,percepe solicitantului c/v contract concesiune dar nu garanteaza utilizarea exclusiva a locului de parcare
Titularul contractului de concesiune poate utiliza locul ,dar in intervalul 08-17 daca locul este liber poate fi ocupat de terti
Daca titularul doreste sa utilizeze locul trebuue sa apeleze politia care functie de departament politie nationala sau locala apreciaza diferit situatia
Locurile de parcare de resedinta de pe domeniul public municipiul Constanta nu se cumpara se concesioneaza anual
Primaria Constanta confera dreptul de utilizare loc parcare prin punerea la dispozitie contra cost a unei plachete informative frumos colorata galben cu rosu in care se precizeaza numar de circulatie si autorizatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare, conditii de obtinere popaadina popaadina Buna seara, Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o informatie:pot obtine loc de parcare daca nu am domiciliul pe adresa respectiva dar sunt titularul ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In fata blocului,unde m-am mutat,exista mai multe locuri de parcare numerotate,care se pot fi luate prin contract de la centrul de Parcari(Sector ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare Coco1807 Coco1807 Buna, Daca un vecin are un loc de parcare platit de cativa ani si eu doresc sa licitez pe locul respectiv, atunci cand contractul ii expire( cred dupa 1 an ... (vezi toată discuția)