avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,vreau sa stiu ce as putea face pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,vreau sa stiu ce as putea face pentru urmatoarea intamplare.....un ...

Buna ziua,vreau sa stiu ce as putea face pentru urmatoarea intamplare.....un grup format din 8-10 persoane imi vorbesc familia de rau in comunitatea unde locuim.
Cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:24, 9 Octombrie 2023
Ce puteți face e sa va vedeți de viata liniștit, întotdeauna vor exista astfel de situații.Daca era vorba de 1,2 persoane în măsura în care puteați dovedi afirmațiile acestora,prejudiciul creat,le puteați solicita daune morale.Asa ce sa faceți sa va judecați cu 8 10 parati,însemna,costuri,pierdere de timp etcetc.
Si puteti macar sa imi spune-ti conform carui articol din lege as putea sa le aduc marac la 1-2 persoane dintre ele daune morale?
Nu prea merge fără avocat este un proces în care trebuiesc administrate probe, motivat în fapt și drept dovedit prejudiciul adus dvs etcetc.Mergeti la un av spuneți povestea și apoi analizați dacă sunt sau nu șanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă cineva a afirmat pe un grup de pe facebook ca ii datorez ... florin42 florin42 Dacă cineva a afirmat pe un grup de pe Facebook ca ii datorez 5000€ merita acționat în instanta? (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat ... Sorina Gabi Sorina Gabi Bună ziua! Dacă un bărbat, colegul soțului meu, a afirmat către toți colegii săi, în afara soțului meu (căruia i se aruncă anumite aluzii ... (vezi toată discuția)
Daune morale se poate cere? _Alin_ _Alin_ Conform Legii Contenciosului Administrativ (Lg 554/2004, art 1), se prevede urmatoarele: (1) Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ... (vezi toată discuția)