avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă cineva a afirmat pe un grup de pe Facebook ca ii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă cineva a afirmat pe un grup de pe Facebook ca ii datorez ...

Dacă cineva a afirmat pe un grup de pe Facebook ca ii datorez 5000€ merita acționat în instanta?
Teoretic se poate,practic sumele primite ca daune morale sunt de obicei mici ,trebuie dovedit ca a fost creat un prejudiciu ,nu ca va imaginați dvsunui ci ca exista unul efectiv etcetc
Depinde exact contextul.in care a fost făcută afirmatia,,modul de formulare etc.Daca posta cineva poze intime cu dvs,se falsicau poze,erați,,calomniat"in cazul unui reportaj,articol,era o situație în cazul dvs aflați nu.pare prea grava..Fără sa discutați cu un av fata în fata e greu de estimat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire telefonică repetata. din dec 2023 mă tot suna un anume ... cciiaandrei cciiaandrei Hartuire telefonică repetata. Din Dec 2023 mă tot suna un anume domn Marian sa investesc in criptomonede, sa depun 1200 lei pe o platforma că sa pot ... (vezi toată discuția)
Defăimare pe rețele de socializare. Îl pot acționa în instanță pe făptaș pentru că ne-a făcut de râs? Adrianos113 Adrianos113 Buna. Eu si cu logodnica mea am locuit intr-o chirie la care am fost nevoiti sa renuntam din cauza mutarii locului de munca in alt judet, iar proprietarul in ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)