avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire telefonică repetata. Din Dec 2023 mă tot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire telefonică repetata. Din Dec 2023 mă tot suna un anume ...

Hartuire telefonică repetata.
Din Dec 2023 mă tot suna un anume domn Marian sa investesc in criptomonede, sa depun 1200 lei pe o platforma că sa pot tranzacționa. I-am spus că nu sunt interesat să mă lase în pace. Mă tot suna cam.o data pe săptămână. I-am blocat deja 7 numere. Rade in telefon și mă intreaba daca nu cumva m-am răzgândit. Pot sa fac rost de înregistrările telefonice de la Ancom și să îl dau in judecata pentru hartuire și să fac și eu un ban cinstit? Cum putem liniști asemenea exemplare de oameni? Mulțumesc anticipat. Andrei.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 00:53, 31 Ianuarie 2024
Nu aveți nici o soluție su nici o șansă reala pt ca nu primiți numele utilizatorului ,dacă suna de pe numere diferite,,cartele e cu atât mai greu de identificat ,nu primiți de nicăieri conținutul convorbirilor,nu puteți face dovada unui prejudiciu etc.Daca posta cineva poze intime cu dvs,erați calomniat în online,insultat existau șanse dacă dvs cunoșteati identitatea celui care posta ,în povestea dvs sanse infime ca să nu spun 0.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti alta solutie decat sa-l blocati de cate ori va suna indiferent de pe ce numar , pana la urma o sa renunte . Blocati si notificati spam . Aceasta situatie exista si in legatura cu adresele de e-mail care trebuiesc de asemenea blocate si notificate ca spam . Nu aveti cum sa va protejati decat cu un program special de la un furnizor antivirus daca chiar credeti ca merita . Un sfat , nu dati niciodata curs la asemenea oferte , sunt doar tepe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..ce solutie penala imi recomandati pentru avea succes ... viper X viper X Buna ziua..Ce solutie penala imi recomandati pentru avea succes la o plangere in legatura cu o convorbire telefonica in care am fost jicnit de un necunoscut ? ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Mesaje obscene soranacn29 soranacn29 Buna seara ! de la un timp mama mea primeste mesaje obscene , cu injuraturi , in care sunt spune ca mama mea si eu prestam servicii sexuale pentru o anumita ... (vezi toată discuția)