avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Se poate monta bariera sau poarta de acces ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Se poate monta bariera sau poarta de acces la intrarea ...

Buna ziua. Se poate monta bariera sau poarta de acces la intrarea intr-o curte interioara in care exista locuri de parcare pentru care platim chirie primariei? Daca da, care sunt pasii?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:47, 9 Octombrie 2023
Proiect tehnic, autorizatie de ctie./ montaj de la primarie. Pot aparea probleme legate de accesul salvarii, pompierilor, curier, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

documente necesare montare bariere pe proprietatea privata KGF77 KGF77 Buna ziua, locuiesc intr-un ansamblu rezidential si firma cu care dorim sa montam bariere de acces in complex ne solicita A C si acord cu privire la montarea ... (vezi toată discuția)
Bariera acces proprietate privata comuna ingrid11 ingrid11 Buna Ziua Locuiesc intr-un complex rezidential in care sunt locuri de parcare private si alei de access intre blocuri. Administratia urmeaza sa monteze o ... (vezi toată discuția)
Este necesara o autorizatie de construire pentru montarea unei centrale termice de apartament? alyn20 alyn20 Buna ziua, Am decis sa renunt la furnizorul de agent termic (RADET Bucuresti) intrucat doresc sa-mi montez o centrala termica de apartament in locuinta pe ... (vezi toată discuția)