avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans credit ipotecar

Bună ziua. Urmează să cumpăr, împreună cu soțul, o casă prin credit ipotecar. Pentru avans vom face un alt credit de nevoi personale. Acest avans îl vom da proprietarului. Joi urmează să mergem la bancă pt a face creditul de nevoi personale. Cum se procedează? Banca îmi virează mie in cont banii, apoi eu virez proprietarului? Ori, banca virează in cont direct proprietarului? Când se face antecontractul pt avans? Înainte de virarea avansului, sau după ce avansul a fost virat către proprietar?
Ce este mai avantajos pt mine, fiind cumpărător? Să îi dau avansul acum, sau după ce evaluatorul a evaluat imobilul?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2023
Roxana1231, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract cumparare apartament albir16 albir16 Buna ziua, as dori sa achizitionez un apartament cu un credit imobiliar. Intrebarea mea este, daca avansul mentionat in antecontract trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)