avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA teren construibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

teren construibil

teren construibil poate fi considerat un teren arabil intravilan extins parcelat care nu a fost scos din circuitul agricul la data vinzarii?In CF este trecut ca si teren arabil intravilan extins.
Cu stima,Marcela
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 16:37, 29 Ianuarie 2010
patrascu marcela a scris:
teren construibil poate fi considerat un teren arabil intravilan extins parcelat care nu a fost scos din circuitul agricul la data vinzarii?In CF este trecut ca si teren arabil intravilan extins.

NU
Trebuie sa aiba in Certificatul de Urbanism regimul economic: teren curti - constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Intravilan extins florinst florinst Buna.Am primit 300mp ca tanar casatorit in intravilanul extins al localitatii si am construit o casa pe aceasta parcela.Dupa receptie am aflat ca terenul ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)