avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... CE SA FAC PENTRU RETURNAREA SI OBLIGAREA DE A ACEPTA ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

CE SA FAC PENTRU RETURNAREA SI OBLIGAREA DE A ACEPTA RETURNAREA ...

CE SA FAC PENTRU RETURNAREA SI OBLIGAREA DE A ACEPTA RETURNAREA UNOR PIESE AUTO TRIMISE AIUREA PE INTERNET

Alte discuții în legătură

In ce conditi nu se poate returna un produs nou myagh86 myagh86 Buna seara. Doresc sa cumpar o piesa noua pentru masina, am fost la mai multe magazine de piese auto, vanzatori de acolo au spus ca piesa de care am eu nevoie ... (vezi toată discuția)
Returnare produse magazin piese auto ecomagazin ecomagazin Cunoaste cineva care sunt reglementarile privind returnarea produselor in magazinele de piese auto? De exemplu: sunt agent economic vine un client dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto Tuti Popescu Tuti Popescu Am mandatat un service auto sa se ocupe de dosarul de dauna. Asiguratorul a stabilit dauna totală,dat fiind că reparația prezumptiva depășește valoarea ... (vezi toată discuția)