avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontarea în bani a bonurilor de carburant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontarea în bani a bonurilor de carburant

Pentru decontarea în bani a bonurilor de carburant persoana cu handicap accentuat mai este necesar un număr de bonuri (călătorii) cum era după vechea lege sau se pot depune mai multe bonuri cu valoare mai mică pentru a acoperi valoarea decontului, respectiv 750 lei.
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Mama mea in varsta de 89 de ani are certificat de handicap grav ... florinm58 florinm58 Mama mea in varsta de 89 de ani are certificat de handicap grav ,eu in calitate de fiu si care locuiesc impreuna cu ea ,am grija totala de ea ,cu mine se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, o persoană cu grad de handicap accentuat, 56 de ... GeoVasi GeoVasi Bună ziua, o persoană cu grad de handicap accentuat, 56 de ani, fără stagiu de cotizare la stat, poate primii pensia socială? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Decont de benzina la un contract de comodat calincalincalin calincalincalin Sunt salariat la o firma care acorda consultanta la sediul clientilor. Pentru deplasarea mea la acestia folosesc autoturismul meu (proprietate personala), ... (vezi toată discuția)