avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Ma aflu în preaviz și as mai avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Ma aflu în preaviz și as mai avea dreptul la 9 ...

Bună ziua!

Ma aflu în preaviz și as mai avea dreptul la 9 zile de CO pe care as dori sa le iau. Contabila îmi zice ca dacă iau zilele de CO mi se va prelungi preavizul. Eu știam ca preavizul se prelungește doar dacă îmi iau concediu medical, nu CO. Ma puteți lamuri, va rog frumos?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 10 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti contabilei ca ar fi bine sa isi vada de socotelile ei , nu sa va informeze eronat ..Concediul de odihna nu prelungeste durata preavizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma aflu in perioada de preaviz pentru concediere incepand de marti ( 20 de zile ) si am dreptul la 8 zile de concediu pentru anul aceste. I-am ... (vezi toată discuția)
Referitor demisie dana.iorga dana.iorga am depus cererea de CO in perioada preavizului.va rog sa-mi spuneti daca zilele de CO prelungesc perioada de preaviz ( asa cum mi s-a spus de la resurse umane ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz radu587 radu587 Buna, As dori sa imi dau demisia de la locul de munca si am cateva intrebari legate de perioada de preaviz. Perioada mea de preaviz este de 15 zile. Eu mai ... (vezi toată discuția)