avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in preaviz

Buna ziua,

Ma aflu in perioada de preaviz pentru concediere incepand de marti ( 20 de zile ) si am dreptul la 8 zile de concediu pentru anul aceste. I-am spus contabilei ca din zilele ramase de preaviz as vrea sa imi iau si cele 8 zile de concediu de odihna ca sa nu mai fiu nevoita sa vin si mi-a spus ca daca imi iau concediu de odihna mi se va prelungi automat si preavizul cu 8 zile si ca zielele respective mi le va plati. Eu stiam ca doar concediul medical prelungeste preavizul, nu si cel de odihna. Ma puteti ajuta? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
gabrielle_24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 18 Iunie 2020
Stiati destul de bine , perioada de CO nu prelungeste preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma aflu în preaviz și as mai avea dreptul la 9 ... gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua! Ma aflu în preaviz și as mai avea dreptul la 9 zile de CO pe care as dori sa le iau. Contabila îmi zice ca dacă iau zilele de CO mi se va ... (vezi toată discuția)
Preaviz pentru concediere colectiva iolanda15 iolanda15 Buna seara Va rog sa-mi spuneti daca concediul de odihna prelungeste termenul de preaviz notificat in vederea concedierii colective? De asemenea in ... (vezi toată discuția)
Concediu legal in preaviz? ignat ramona ignat ramona Buna, Ultima zi de preaviz este 14.03 la 8 ore ,am cazut de comun acord ,doar ca pe decizie scrie 4 ore pana in 31.03.Mai am 14 zile de concediu legal ,iar ... (vezi toată discuția)