avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract neatacabil de mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract neatacabil de mostenitori

Buna ziua
Un prieten de familie doreste sa ne lase apart 2 cam. Ce contract pot incheia astfel incat sa nu fie atacat
de cei 2 copii cu care nu vorbeste de peste 50 de ani,
Contract de renta viagera sau de intretinere?
Cum poate fi atacat asa un contract de mostenitori( copii, nepoti,...) ?
Acum ?, peste 10 ani? sau... ...?.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:13, 10 Octombrie 2023
ati mai intrebat si vi s-a raspuns, faceti contract de intretinere!

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 10 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator
Dar am aflat de aceste contracte de renta viagera.
De aceea am revenit cu intrebarea
Uitați de renta viagera ca dvs în îngrijiți, nu ii dati bani lunar, ceea ce presupune renta.
Ca idee, dvs ati intrebat în 2022, pana acuma trebuie sa aveți deja încheiat contractul.
Poate data viitoare ziceti ca a murit și ati ramas cu buza umflata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un testament însoțit de un act prin care persoana ... OctaviaMaria OctaviaMaria Se poate face un testament însoțit de un act prin care persoana care primește mostenirea sa să oblige la a acorda ajutor și îngrijire celui pe care îl ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Testament/contract vanzare cumparare/donatie? claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Ingrijesc o femeie in varsta care doreste sa imi lase locuinta. Mentionez ca are nepoti din partea surorii. Va rog sa imi spuneti ce act trebuie ... (vezi toată discuția)