avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara, Va rog frumos sa imi trimiteti minuta ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara, Va rog frumos sa imi trimiteti minuta Ancpi din 09.08.2021, ...

Buna seara,
Va rog frumos sa imi trimiteti minuta Ancpi din 09.08.2021, am o ipoteca in favoarea BANKCOOP.
Adresa de email este feher_ioana@yahoo.com
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, ... Dana Sovea Dana Sovea Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, din cauza ca am fost garant la o SC ( radiata de la REG. COM IN ANUL 2017) care a avut credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu minuta sedintei reprezentantilor ... holimark holimark Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu minuta sedintei reprezentantilor UNNPR si ANCPI din data de 09.08.2021.Imi este necesara pentru a cere ridicarea unei ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)