avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu minuta sedintei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu minuta sedintei reprezentantilor ...

Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu minuta sedintei reprezentantilor UNNPR si ANCPI din data de 09.08.2021.Imi este necesara pentru a cere ridicarea unei ipoteci in favoarea Bankcoop ,am inteles ca anexata aceasta minuta la o cerere m ar ajuta sa rezolv aceasata situatie,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 26 Mai 2023
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, ... Dana Sovea Dana Sovea Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, din cauza ca am fost garant la o SC ( radiata de la REG. COM IN ANUL 2017) care a avut credit ... (vezi toată discuția)
Ridicare ipoteca bankcoop casandrescu_carmen casandrescu_carmen Buna ziua,am avut un credit cu ipoteca,la Bankcoop,a fost achitat ,iar acum trebuie sa radiez ipoteca ,in cartea funciara. Am vorbit cu fostul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate radia ipoteca bankcoop,fara vreo adeverinta care ... gabi6663 gabi6663 Cum SE poate radia Ipoteca Bankcoop,fara vreo adeverinta care sa ateste achitarea datoriei? Am cautat peste tot,nu Mai sunt arhive,sau vreun lichidator. (vezi toată discuția)