avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ridicare ipoteca bankcoop
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ridicare ipoteca bankcoop

Buna ziua,am avut un credit cu ipoteca,la Bankcoop,a fost achitat ,iar acum trebuie sa radiez ipoteca ,in cartea funciara.
Am vorbit cu fostul lichidator,care mi-a spus că numai prin instanta se mai poate radia aceasta ipoteca,deoarece ei nu se mai ocupa de aceasta banca de vreo 8 ani.
Ați putea să-mi spuneți ,de ce acte am nevoie pt a merge în instanță sa pot radia ipoteca?
M-i s-a spus că numai un judecător mai poate face aceasta radiere.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
casandrescu_carmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 21 Ianuarie 2025
cerere, dovada platii creditului

Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca bankcoop s.a. ... ioana aurica feher ioana aurica feher Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca Bankcoop S.A. nu exista a falimentat. Acum am ramas cu notarea ipoteci la cartea funciară, ce pot sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva bankoop ... Negru_Marcela Negru_Marcela Bună ziua As dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva banckoop cluj Am nevoie de un act pentru radierea ipotecii din CF (vezi toată discuția)
Ipoteca executare silita bobanca bobanca Buna ziua, am contract un credit ipotecar pentru un apartament acum 10 ani, de anul trecut anu am reusit sa mai platesc ratele, din cauza problemelor ... (vezi toată discuția)