avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca Bankcoop S.A. ...

Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca Bankcoop S.A. nu exista a falimentat. Acum am ramas cu notarea ipoteci la cartea funciară, ce pot sa fac sa scap de ipoteca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 10 Octombrie 2023
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut credit cu ipoteca care lam achitat banca bankcoop s.a. ... Joneldani Joneldani Am avut credit cu ipoteca care lam achitat banca Bankcoop S.A. nu exista a falimentat. Acum am ramas cu notarea ipoteci la cartea funciară, ce pot sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! bunicii mei au avut un credit în anul 1991 la bankoop. ... Dinu daniel nicusor Dinu daniel nicusor Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul 1991 la Bankoop. Au ipotecat casa dar imediat au achitat creditul fără a ridica ipoteca la casa . Acum la ... (vezi toată discuția)
Ridicare ipoteca prigoana prigoana cum pot ridica ipoteca de la casa ,am facut un imprumut in anul 1993 si a fost achitat integral dar apare in cartea funciara si banca respectiva a dat faliment ... (vezi toată discuția)