avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul 1991 la Bankoop. ...

Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul 1991 la Bankoop. Au ipotecat casa dar imediat au achitat creditul fără a ridica ipoteca la casa . Acum la taxa de succesiune notarul mi a specificat ca avem ipoteca . Menționez ca nu mai avem nicio chitanta , și nu pot da de arhivele băncii pt a clarifica situația
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 2 Iunie 2021
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua as dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva bankoop ... Negru_Marcela Negru_Marcela Bună ziua As dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva banckoop cluj Am nevoie de un act pentru radierea ipotecii din CF (vezi toată discuția)
Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca bankcoop s.a. ... ioana aurica feher ioana aurica feher Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca Bankcoop S.A. nu exista a falimentat. Acum am ramas cu notarea ipoteci la cartea funciară, ce pot sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Ridicare ipoteca bankcoop casandrescu_carmen casandrescu_carmen Buna ziua,am avut un credit cu ipoteca,la Bankcoop,a fost achitat ,iar acum trebuie sa radiez ipoteca ,in cartea funciara. Am vorbit cu fostul ... (vezi toată discuția)