avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul 1991 la Bankoop. ...

Bună ziua ! Bunicii mei au avut un credit în anul 1991 la Bankoop. Au ipotecat casa dar imediat au achitat creditul fără a ridica ipoteca la casa . Acum la taxa de succesiune notarul mi a specificat ca avem ipoteca . Menționez ca nu mai avem nicio chitanta , și nu pot da de arhivele băncii pt a clarifica situația
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 2 Iunie 2021
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca bankcoop s.a. ... ioana aurica feher ioana aurica feher Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca Bankcoop S.A. nu exista a falimentat. Acum am ramas cu notarea ipoteci la cartea funciară, ce pot sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Detinator legal al arhivelor victormac victormac Ma puteti ajuta cu detinator legal al arhivelor pentru: - Federalcoop S.A.I.; - BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA \"BANKCOOP\"; - BANCA COMERCIALĂ ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva bankoop ... Negru_Marcela Negru_Marcela Bună ziua As dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva banckoop cluj Am nevoie de un act pentru radierea ipotecii din CF (vezi toată discuția)