avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se pot recupera o parte din taxele achitate pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se pot recupera o parte din taxele achitate pentru bransament?

Buna ziua,
Am cerut de la enel aviz de spor de putere pentru a trece de la monofazat la trifazat, sunt clien persoana fizica, am primit avizul tehnic de racordare de la ei. Am inteles ca se poate recupera o parte din taxele achitate pentru bransament. Care ar fi procedura de recuperare? Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:24, 11 Octombrie 2023
Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa intrebati chiar la enel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)
Spor putere enel ionmoisil ionmoisil Buna ziua, ajutoor! Am cerut spor de putere de la Enel, astfel incat sa-mi pot monta legal o centrala termica electrica. Mentionez ca am contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Intarire de retea. bună ziua. in avizul tehnic de racordare, distributie oltenia ... opreasorinmarian opreasorinmarian Bună ziua. In Avizul tehnic de racordare,Disributie Oltenia spune ca imi trebuie intarire de retea si ca dureaza pana la 36 de luni pana imi baga curentul. ... (vezi toată discuția)