avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se pot recupera o parte din taxele achitate pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se pot recupera o parte din taxele achitate pentru bransament?

Buna ziua,
Am cerut de la enel aviz de spor de putere pentru a trece de la monofazat la trifazat, sunt clien persoana fizica, am primit avizul tehnic de racordare de la ei. Am inteles ca se poate recupera o parte din taxele achitate pentru bransament. Care ar fi procedura de recuperare? Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:24, 11 Octombrie 2023
Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa intrebati chiar la enel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)
Spor putere enel ionmoisil ionmoisil Buna ziua, ajutoor! Am cerut spor de putere de la Enel, astfel incat sa-mi pot monta legal o centrala termica electrica. Mentionez ca am contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, si a recuperat cineva taxa sau parte din taxa de la ... cartala cartala Buna ziua, Si a recuperat cineva taxa sau parte din taxa de la enel?? Ma refer la taxa pentru bransament/spor de putere. Multumesc! (vezi toată discuția)