avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am o firma platitoare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am o firma platitoare de TVA

Buna ziua,
Am o firma platitoare de TVA
Am cumparat o masina pe firma de pe adesa.eu (site de licitatii masini second hand) . Insa factura nu contine TVA, deci nu pot sa deduc nimic din pretul facturii, corect?
Acum, eu nu sunt multumit de masina, si as vrea sa o vand, pot sa vand masina la fel cum am luat-o? fara TVA?. Mentionez ca firma nu se ocupa cu vanzari de masini, nu are cod caen de cumaprari/vanzari auto.

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum deduc tva-ul ? srl cu achizitii de masini secondhand din ue. Cl@udia Cl@udia Sunt in curs de a deschide un SRL, care va fi platitor de TVA. Businessul va fi achizitia masinilor de tip second hand, la licitatii, de pe siteuri din ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)
Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)