avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Referitor la concediul de ingrijitor, cele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Referitor la concediul de ingrijitor, cele 5 zile ...

Buna ziua!
Referitor la concediul de ingrijitor, cele 5 zile lucratoare intr-un an calendaristic la care are dreptul angajatul care solicita acel tip de concediu, sunt platite sau nu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: SOAREFAIN , utilizator 10:59, 17 Octombrie 2023
Zilele de concediu de îngrijitor trebuie plătite de angajatori
www.avocatnet.ro/articol_637...
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihnă albu marinica albu marinica Bună ziua ! Aș dori să știu dacă s-a aprobat legea cum că se dau 5 zile de concediu de odihnă pe an ,celor ce au in îngrijire un bătrân ,o persoana ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna lala21 lala21 Buna ziua,sunt angajata la [Editat],si am observat ca la aceasta firma concediile se dau cand au sefii chef,de exemplu mie mi s-au dat 5 zile luna aceasta,mi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil? Viorel-Gabriel Viorel-Gabriel Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)