avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata impozit pe imobil la vanzare auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata impozit pe imobil la vanzare auto?

Am un autoturism pe care doresc sa il vand. Mi s-a spus ca dacă folosesc modelul de contract oficial, nu mai am nevoie de fiscal. Impozitul auto e plătit pe tot anul dar doamna de la ghiseu nu vrea sa imi puna viza pe contractul oficial de vânzare cumpărare auto daca nu plătesc si impozitul pe casa.
E un abuz sau am fost prost informat?

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)