avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare noua in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare noua in invatamant

am facut liceul pedagogic de 5 ani si facultate de administratie publica id (studii lunga durata, 5 ani, specializarea stiinte administrative). vreau sa stiu ce incadrare voi avea conform noii grile. daca acesta va fi tot de institutor, ce alte studii pot face pt a ma ridica la o incadrare mai mare in noua grila?

Alte discuții în legătură

Institutor sau profesor invatamant primar BMC BMC Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul pentru problema urmatoare: Studiile mele sunt: liceu teoretic + colegiu universitar institutori ( lb. franceza) - ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu educatoare, ce pot studia? rox_ann07 rox_ann07 mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor in invatamantul preuniversitar Am terminat Liceul pedagogic(5 ani),dupa care am absolvit Facultatea de Stiinte,sectiunea Stiinte Economice-specializarea Management si lucrez ca invatatoare ... (vezi toată discuția)