avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara!!! Buna dimineata am termen pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara!!! Buna dimineata am termen pentru camera ...

Camera preliminara!!! Buna dimineata am termen pentru camera preliminara ! Fara o posibila contestatie cat poate dura camera preliminara. Ce se intampla mai exact la primul termen si daca se pot da alte termene?!?!? Ca stiu pe cineva care spune ca a stat pe camera preliminara aproape un an …..
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:07, 12 Octombrie 2023
Daca nu s-au formulat cereri sau exceptii, se poate finaliza procedura la primul termen, dupa care urmeaza motivarea hotararii. Daca s-au formulat cereri si s-au ridicat exceptii, atunci poate dura mai mult, in functie de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizia din camera preliminara florinel114 florinel114 Buna dimineata,cum pot sa fac contestatie la decizia din camera preliminara data de tribunal si unde trebuie sa o depun,eventual daca imi dati un model si in ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara si rechizitoriul in ncpp - notiuni, informatii relunelu relunelu Buna ziua.As dori sa stiu cum pot afla date din rechizitoriu,si deasemenea ce presupune \'\'camera preliminara\'\'.Va multumesc. (vezi toată discuția)