avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exmatricularea-inmatricularea in facultate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exmatricularea-inmatricularea in facultate

in ultimul an de facultate nu am putut sustine niste examene si am ramas repetenta. reinmatricularea mea a presupune o taxa de inmatriculare si pierderea locului bugetat. iar in octombrie 2009 trebuia sa ma inmatriculez pentru a nu pierde nici un an dar nu m-am putut inmatricula. va intreb cat timp pot sa stau fara sa revin la facultate cu statutul de exmatriculata, fara sa pierd toti anii de facultate? faptul ca am restante atat din penultimul an cat si ultimul an ma va defavoriza si va trebui sa ma reinmatriculez in penultimul an, sau pot sa ma reinatriculez in ultimul an (avand examene luate din ultimul an). multumesc

Alte discuții în legătură

Exmatricularea-inmatricularea in facultate saio saio exmatricularea-inmatricularea in facultate in ultimul an de facultate nu am putut sustine niste examene si am ramas repetenta. reinmatricularea mea a ... (vezi toată discuția)
Student, facultate cu taxa dodorel62 dodorel62 Am un baiat care este student 2 in anul la forma invatamant cu plata si aceasta plata trebuie platita in valoare de 40 milioane si in 3 rate. Daca platesc ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare facultate drept an 4 andrei_021 andrei_021 Buna seara, Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea situatie? Exmatriculare de la facultatea de drept in ultimul an de studiu pe motivul unor restante ... (vezi toată discuția)