avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Student, facultate cu taxa
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Student, facultate cu taxa

Am un baiat care este student 2 in anul la forma invatamant cu plata si aceasta plata trebuie platita in valoare de 40 milioane si in 3 rate. Daca platesc decat 2 rate , iar ultima rata nu mai am posibilitatea sa o achit stiu ca nu-l baga in prima sessiune ,dar daca nu se achita deloc , copilul poate fi exmatriculat din anul respectiv si declarat repetent si anul urmator poate relua studiile dar cu restantele avute acum in anul 2?
Cel mai recent răspuns: nea_marin , utilizator 13:06, 10 Noiembrie 2014
cred ca ar trebui sa intrebati la secretariatul facultatii la care este student
Intr-adevar, depinde de universitate. Insa de regula cei care sunt exmatriculati pt. neplata taxei se pot reinmatricula (nu stiu daca in acelasi an sau raman repetenti) dar trebuie sa plateasca in plus o taxa de reinmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi data in judecata pentru neplata unei rate de catre universitate? Julia24 Julia24 Buna ziua. Va scriu in cadrul acestui topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)