avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... EXMATRICULARE FACULTATE DREPT AN 4
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

EXMATRICULARE FACULTATE DREPT AN 4

Buna seara,

Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea situatie? Exmatriculare de la facultatea de drept in ultimul an de studiu pe motivul unor restante din anii precedenti. Mentionez ca anuntul despre exmatriculare a venit prin posta dupa 1 luna de la data la care se puteau da examenele respective, nestiind ca exista un astfel de termen limita. Facultatea despre care vorbesc este UAB - Alba Iulia, iar acum am descoperit ca exista o taxa de reinmatriculare pentru studentii exmatriculati in anii precedenti care au primit aprobare de inmatriculare.
M-ar interesa daca se poate face acest lucru in conditiile in care a trecut 1 an de la exmatriculare.

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2021
andrei_021, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 21 Decembrie 2021
Depuneti la Decan o cerere de reinmatriculare si vedeti ce raspuns primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exmatricularea-inmatricularea in facultate saio saio exmatricularea-inmatricularea in facultate in ultimul an de facultate nu am putut sustine niste examene si am ramas repetenta. reinmatricularea mea a ... (vezi toată discuția)
Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)