Buna ziua.Vreau sa supun atentiei dumeavoastra urmatoarea problema:urmeaza sa se desfasoare o succesiune a caror proprietati nu au CF se va dezbate dupa registrul agricol si titlu de proprietate.La masuratorile efectuate pentru releveu a fost cuprinsa si o casa ,care este a unui mostenitor care nu are copii, ceilalti mostenitori bazandu-se pe acest lucru.Acum ei sustin ca sunt de acord ca proprietatile sa se imparta egal daca lasam asa masa succesorala , eu care detin testament dupa sotia mostenitorului urmand sa obtin o parte intreaga de mostenire sa nu o mai impart cu ei.Intrebarea mea este daca as putea realiza un act de promisiune sau ceva pe care ei sa-l semneze inainte pentru a-mi garanta.Multumesc !
La succesiune sunt 5 mostenitori.Unul a decedat cel pe care-l voi mosteni eu, el a construit separat o casa, care acum este trecuta in masa succesorala.Ei acuma zic sa accept masa succesorala si in urma succesiuni dupa decedat, cel pe care-l mostenesc eu si nu are copii, vor renunta la succesiune.
Pai e simplu: sa dea la notar declarații de renunțare la succesiune.
Pot fi făcute oricând. Fie înainte de dezbaterea propriu zisa, fie în ziua dezbaterii succesiunii
Succesiune bunica
gina taban
Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)